Bodegas Viñaguareña

Ny teknologi, enorm viden & kæmpe passion

 

Vinhuset Bodega Vinaguarena blev grundlagt i 1999 af en gruppe passionerede lokale vinelskere. Vinhuset ligger i vinområdet Toro, som er et af de største vinområder i Spanien og er kendt for sin moderne tilgang til vinproduktion og ikke mindst vinens kvalitet.


Bodega Vinaguarena ligger i et smukt område ned til Guareña floden, som udspringer af Duero floden. Bodega ViñaGuareñas område udgør hele 82 hektar med flere vinstokkene, som er mere end hundrede år gamle. 

 

Hoveddruen er tinta de toro tempranillo eller tempranillo druen, som efter høsten modnes i primært franske egetræsfade. 75% af vinhusets fade er franske egetræsfade, hvilket gør vinene ret unikke. 

 

Den nyeste teknologi kombineret med deres enorme viden og passion for vinfremstilling giver elegante og balancerede vine, som man kunne kan blive imponerede over.

 

Prøv f.eks vores nyeste rødvin Tálamo. En vin lavet på udvalgte druer fra omkringliggende marker, hvor Tempranillo drue stokkene er over 100 år, mens Garnacha stokkene er over 80 år. Vinen lagres efterfølgende 14 måneder på franske egetræsfade. Eller glæd dig over de gyldne dråber fra en af vores alltime bestsellere Munia Especial med en ufattelig intens duft og kompleksitet med virkelig meget dybde fra den lange lagring med noter af mørke bær, læder, figner, cedertræ og tobak.

 

Har du endnu ikke smag den klassiske Toro Rødvin Munia Roble eller husets Verdejo Hvidvin Iduna kan du også købe dem i vores webshop eller kigge forbi til et af vores vinlagersalg, hvor du altid har mulighed for at smage på vinene.