Studenterfest

 

I løbet af de næste måneder vrimler det med flotte studenter i gadebilledet. At blive student er en helt særlig begivenhed og den skal naturligvis fejres og hvad er bedre end bobler. Det gælder både når huen sættes på hovedet af den stolte student og den uden tvivl lige så stolte familie.

 

De sprøde boblende cavaer og mousserende spansk vin går naturligvis også godt til aperitif til sommerens mange studenterfester, det sjove studentergilde, hvor alle har som mål at se pinsesolen danse og ikke mindst studerfest for familie, hvor hovepersonen skal fejres. Ligesom cava boblerne også altid er et festligt indslag på studenternes tur rundt for at besøge alle forældrene. 

 

Vi kan faktisk ikke rigtigt komme i tanke om en begivenhed, hvor den mousserende vin cava ikke kan være med til at skabe en festlig stemning. Og her kan vi naturligvis hjælpe for vin med bobler må ikke mangle ved en af sommerens mange studenterfest. 

 

Hos Vinstokken har vi cava i mange forskellige udgaver. Cava er en mousserende vin, der primært produceres i Catalonien og i vores tilfælde i Penedès ved Barcelona. Spansk cava er Spaniens svar på en Champagne. Dog er de spanske bobler oftest billigere end Champagne. Cava er som oftest baseret på enten hvid- eller rosévin, og som oftest de kendte druer Xarel-Lo, Macabeu og Parallada.

 

Den hvide Cava er generelt en mere tør cava i smagen, mens Cava rosé er en smule mere sødlig. Pink mousserende vin vil uden tvivl være et hit hos mange studenter og gæsterne til studenter festen. Du finder nogle af de bedste mousserende vin i vores sortiment. Køb spansk vin cava hos Vinstokken i dag. 

Find et stort udvalg af lækre spanske cavaer her

 

 

 

Fest vin

Ud over et stort udvalg af læker spansk cava har Vinstokken.dk naturligvis også mange andre bud på vin til fest og lækre drikkevarer til fest. Kontakt os hvis du har brug for hjælp til at finde ud af hvor meget drikkevarer til fest du skal købe eller lad os beregn drikkevarer til fest. Vi har vine i flere prisklasser og er du på udkig efter god billig vin til fest, kan vi helt sikkert hjælpe dig. 

Find et stort udvalg af lækker spansk hvidvin her

Find et stort udvalg af lækker spansk rødvin her

Find et stort udvalg af lækker spansk rosé her

 

Vi ønsker alle studenter et stort tillykke med huen