Bosque de Matasnos

Bæredygtig vinproduktion i Ribera del Duero

 

Bosque de Matasnos blev grundlagt i 1960 og ligger i vinregionen Ribera del Duero region. Dette område er eftertragtet for sin kvalitetsvin og for sin spændende historie om hvordan vingården opstod med hjælp fra æsler og muldyr fra de nærliggende ejendomme.

 

Sammen med deres ejere hjalp de med at rydde den gamle skov. Et hårdt arbejde, som kostede livet for flere æsler og muldyr. For at ære dem har skoven fået navnet (El Bosque de Matasnos – The forest of dead donkeys). En ægte perle i ribera del Duero området. 

 

Vinhuset er opkaldt efter skoven, som vingården er bygget på. Og det er ikke kun den gode Ribera del Duero vin og ikke mindst fremragende smag, som er i fokus hos vores søde venner hos Bosque de Matasnos. ribera del duero druer brugt hos Bosque de Matasnos er garnacha, merlot og tempranillo til de lækre rødvine og chardonnay og verdejo til de sprøde spanske hvidvine

 

Også miljøet og biodiversiteten er i højsædet. Får bruges bl.a til at holde skoven fri, og fårenes efterladenskaber bruges til kompost. Også fuglelivet er i fokus og tårnfalken og flere uglearter boltrer sig på vinhusets marker og i træerne. Og sidst men ikke mindst har Bosque de Matasnos fået mange tusinde nye beboere i form af bistader med bier, som er 100% fri for pesticider. 

 

Vi har 4 virkelig lækre vine i vores vinsortiment fra Bosque de Matasnos. Prøv f.eks Etiqueta Blanca, Crianza vin fra Ribera del Duero Crianza - en crianza ribera del duero spansk vin i høj klasse. Vin Ribera del Duero er virkelig godt og vi kan også anbefale vores to nyeste tilkomne spanske vine fra Bosque de Matasnos. Ribera del duero hvidvin Petit Blanco de Matasnos og ribera vin Rødvinen Matasnos Syrah

Vinmarker hos Bosque de Matasnos

Får på markerne hos Bosque de Matasnos

Druer til inspektion hos Bosque de Matasnos

Vinproduktionen er igang hos Bosque de Matasnos