Cuatro Rayas

Green & Social - Cuatro Rayas passer godt på miljøet og indbyggerne

 

Cuatro Rayas historie går tilbage til 1935, hvor vingården blev grundlagt i Rueda vinområdet. I kølvandet på den spanske borgerkrig besluttede områdets vinbønder og deres familier i den lille landsby La Seca at danne et kooperativ og konceptet var enkelt, de ville ikke være større, men stærkere. Cuatro Rayas bygger på et kooperativ med mere end 300 vinbønder i Valladolid og Segovia provinserne.


Med 80 år historie har Cuatro Rayas været med til at påvirke historien indenfor hvidvin og dermed blevet det største vinmærke indenfor hvidvin. Årligt distribuerer Cuatro Rays 15 millioner vinflasker verden over i mere end 50 lande. 

 

Cuatro Rayas laver hovedsageligt deres vine på druen Verdejo, som også er en meget velkendt drue hos vinkendere. Prøv f.eks Cuatro Rayas Fermentado, en gylden hvidvin med stor ren og aromatisk duft og en sprød, blomsteragtig smag eller Azumbre, en velsmagende, afbalanceret 100 % verdejo drue hvidvin med cremet og fyldig smag.

 

Siden starten har det især været vigtigt for kooperativet hos Cuatro Rayas at passe rigtig godt på miljøet og dets indbyggerne. Derfor var det også helt naturligt at Cuatro Rayas har et emblem, som de kalder ”green and social”. Det viser en vindrue og et smilende ansigt, som bindes sammen af en pil. 

 

Vinmarkerne hos Quatro Rayas

Personale i vinkælderen hos Quatro Rayas

Vinhøst hos Quatro Rayas

Vinproduktion hos Quatro Rayas i de gamle dage