Vinlagersalg i Højbjerg

Spansk vinlagersalg på Michael Drewsensvej 12 i Højbjerg

Vi afholder spansk vinlagersalg ca. én gang om måneden.

 

Næste spanske vinlagersalg er i maj 2023

 

Fredag d. 26. maj 2023 fra kl. 13-18

Lørdag d. 27. maj 2023 fra kl. 11-15

 

Her kan du som altid gøre et rigtig godt tilbud på vores spanske vine og du kan naturligvis som altid smage på vinene inden du beslutter dig til hvilke vine, som skal med dig hjem. 

Skal du holde fest, studentergilde eller blot fyldt lageret op med bobler, rose og hvidvin eller rødvine til sommerens grillaftnener, så er her rig mulighed. 

 

NYHED:

Vi har netop fået en sending vine hjem fra 2 nye spanske vinhuse, som vi glæder os at præsentere vine fra.

Der er tale om hvidvine fra Galicien lavet på Albariño og Godello druerne samt rødvine fra Bierzo lavet på Mencia.   

Ses vi?

Adressen er Michael Drewsens Vej 12, 8270 Højbjerg.

 

 

 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her 

 

 

 

Vinstokken.dk er spansk vinspecialist og sørger for at du kan få vin leveret til døren. Vi er specialister i spanske vine og importerer selv vin fra Spanien. Hos os kan du altid finde et godt tilbud på spansk vin. Vi har spansk rødvin, spansk rosévin, spansk hvidvin, spansk mousserende vin og spansk dessertvin. Kig forbi til vores næste Vinlagersalg, hvor vi har gode rødvin tilbud, hvidvin tilbud, rosevin tilbud, mousserende vin tilbud, 

 

Vi holder vinlagersalg med tilbud vin i Århus ca. 1 gang om måneden, men har du ikke mulighed for at komme forbi sørger vi naturligvis gerne for vin levering. Levering af vin er gratis ved køb for over 1.000 kr. 

 

Har du brug for vingave levering eller vin udbringning til et nært familiemedlem eller en god ven kan vi naturligvis også klare det. 

Vi glæder os til at se dig til vores hyggelige vinlagersalg med vin århus. Vin køb til gode priser finder du her hos os i Højbjerg