Vinlagersalg - Næste gang fredag d. 7. maj og lørdag d. 8 maj

 

Vinlagersalg

 

Vi afholder vinlagersalg ca. én gang om måneden.og vores næste vinlagersalg afholdes

 

Fredag d. 7. maj 2021 fra kl. 13 til 18 

& lørdag d. 8. maj fra kl. 11 til 15

 

Kig forbi på Michael Drewsensvej 12 i Højbjerg v/Aarhus

 

Vi følger naturligvis alle myndighedernes COVID19 retningslinjer, men hvis du ikke har lyst til eller mulighed for at komme til vores vinlagersalg på traditionel vis, har du mulighed for at benytte ordningen bestil og afhent.

 

Det foregår på den måde at du laver din ordre på www.vinstokken.dk og skriver i kommentarfeltet hvilken dag og på hvilket tidspunkt du ønsker at afhente din ordre.

Så vil vi sørge for at den er pakket og klar til afhentning lige indenfor døren til vores lagerhal.  

 

Du er også velkommen til at maile din ordre til mail@vinstokken.dk. Du betaler herefter med mobilepay ved afhentning på lageret, hvor din ordre er pakket og klar til afhentning.

Du må meget gerne skrive hvornår du ønsker at afhente din bestilling. 

 


 

Vinstokken.dk er spansk vinspecialist og sørger for at du kan få vin leveret til døren. Vi er specialister i spanske vine og importerer selv vin fra Spanien. Hos os kan du altid finde et godt tilbud på spansk vin. Vi har spansk rødvin, spansk rosévin, spansk hvidvin, spansk mousserende vin og spansk dessertvin. Kig forbi til vores næste Vinlagersalg.

 

Vi holder vinlagersalg i Århus ca. 1 gang om måneden, men har du ikke mulighed for at komme forbi sørger vi naturligvis gerne for vin levering. Levering af vin er gratis ved køb for over 1.000 kr. 

 

Har du brug for vingave levering eller vin udbringning til et nært familiemedlem eller en god ven kan vi naturligvis også klare det.