Vinlagersalg i Højbjerg

 

Vinlagersalg

Vinstokken kan fejrer 5 års fødselsdag og det vil vi naturligvis meget gerne fejrer sammen med jer allesammen.

Derfor vil vi i hele uge 45 fejrer vores fødselsdag med en masse gode tilbud & naturligvis slutte af med et brag af et jubilæums vinlagersalg.

Næste vinlagersalg

fredag d. 12. november fra kl. 13 til 18 & lørdag d. 13. november fra kl. 11-15

 

Tilmeld dig vores begivenhed her

 

https://fb.me/e/1LDazFP8x

 

Så har du mulighed for at få være blandt de første, som får fingrene i vores super gode jubilæumstilbud.

 

 


 

Vinstokken.dk er spansk vinspecialist og sørger for at du kan få vin leveret til døren. Vi er specialister i spanske vine og importerer selv vin fra Spanien. Hos os kan du altid finde et godt tilbud på spansk vin. Vi har spansk rødvin, spansk rosévin, spansk hvidvin, spansk mousserende vin og spansk dessertvin. Kig forbi til vores næste Vinlagersalg, hvor vi har gode rødvin tilbud, hvidvin tilbud, rosevin tilbud, mousserende vin tilbud, 

 

Vi holder vinlagersalg med tilbud vin i Århus ca. 1 gang om måneden, men har du ikke mulighed for at komme forbi sørger vi naturligvis gerne for vin levering. Levering af vin er gratis ved køb for over 1.000 kr. 

 

Har du brug for vingave levering eller vin udbringning til et nært familiemedlem eller en god ven kan vi naturligvis også klare det. 

Vi glæder os til at se dig til vores hyggelige vinlagersalg med vin århus. Vin køb til gode priser finder du her hos os i Højbjerg