Mas de les vinyes

Godt blend af lokale & klassiske druer 

 

Vinhuset Mas de les vinyes er familieejet og blev grundlagt i 1999. Vinhuset drives idag af Josef Borrás og familien har en traditionstro lang historie indenfor af dyrkning af druer og frugttræer. Siden familie for 30 år siden begyndte at dyrke landet i Montsant vindistriktet  har de opnået en stor diversitet af afgrøder. Dog begyndte Mas de les vinyes at fokuserer mere på vinproduktion end på afgrøder og har opnået rigtig gode resultater med deres vine.  D.O. Montsant er et spansk vindistrikt særligt kendt for produktionen af en lang række rødvine med ypperlig kvalitet. Montsant ligger som nabo til Priorat 

 

Vinhuset Mas de les Vinyes sørger altid for at holde sig opdateret indenfor de nyeste teknologier og har altid for mål at skabe bedre og bedre kvalitet i vinene, som bl.a. er grenache vin. De druer, som bruges i Montsant området er de klassiske druetyper Merlot, Syrah og Cabernet Sauvignon samt nogle af de ældste druer i regionen Grenache, Carignan and Macabeo. Dette blend af druetyper giver komplekse og virkelig lækre. 

 

Hos Vinstokken har vi i øjeblikket to vine fra Mas De Les Vinyes og kan varmt anbefale begge. Prøv f.eks Traca i Mocador Negre. En virkelig lækker rødvin med sødme fra Grenache og merlot og krydrede noter fra Syrah og frugten fra Cabernet Sauvignon. Også Raco d´atans med 12 måneder på franske fade er og en virkelig lækker smagsoplevelse med mørk moden frugt i perfekt balance med fadet.