Gavekurve

 

Nu nærmer sig tiden for, at tænke på årets firmagaver til ansatte, gavekurv til ham, gavekurv til hende, gavekurv til mor, gavekurv til veninde, gaven til dig selv eller en "bare fordi det snart er jul" gave. Uanset hvad du har brug for, kan vi hos Vinstokken helt sikkert hjælpe dig. Vi har sammensat 10 forskellige gavekurve i flere forskellige prisklasser og de venter kun på, at du bestiller dem så vi kan pakke dem flot ind til dig. Køb din gavekurv online her i dag. 

Køb gavekurv i dag

 

Vi har gavekurv med spanske vine, chokolade fra Kathrine Andersen og lækre delikatesser. Vinene i gavekurve og vinkasser er fra Spanien, som Vinstokken selv importerer direkte fra vinbonden. Vi pakker selv alle gavekurve og vinkasser og priserne er inkl. emballage og indpakning. Se hele det store udvalg herunder.

 

 

 

 

 

 

Send en gavekurv

Vi har flotte gavekurve med vin, chokolade og delikatesser. Bestil gavekurv fra Vinstokken.dk. Vi har flere forskellige gavekurve fra kun 349 kr. og vi har levering af gavekurv i hele Danmark (dog kan vi desværre ikke leverer til ikke brofaste øer). Alle vil sætte stor pris på at modtage gavekurv så send en kurv med lækkerier i dag. 

 

Julekurv med delikatesser

Inden vi ser os om, er kalenderen fyldt med julefrokoster og forskellige sociale arrangementer og mon ikke, set i lyset af sidste års Corona-nedlukning, har set rigtig meget frem til at kunne være lidt mere sociale op til juletiden i år.  Og hvad skal man så tage med som en lille værts- eller værtindegave. Det skal selvfølgelig være en flot jule kurv med vin og chokolade. En julegavekurv vækker glæde hos alle.