Cookie- og persondatapolitik

Denne side beskriver, hvordan vi anvender cookies på Vinstokken.dk og Den Grønne Asparges hvordan persondata oplysninger behandles på vores hjemmeside. Vinstokken.dk drives af Den Grønne Asparges, to virksomheder under samme tag.


Indholdsfortegnelse:


Om vores Cookiepolitik:
- 1.1 Hvad er en cookie
- 1.2 Hvad anvendes cookes til
- 1.3 Hvordan slettes cookies
- 1.4 Hvad bruger Vinstokken cookies til
- 1.5 Hvilke cookies bruges


Om vores persondatapolitik:
-  2.1 Lovgrundlaget for denne behandling finder vi i Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f
-  2.2 Lovsgrundlaget for behandlingen er Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.
-  2.3 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.
-  2.4 Indsigtsretten
-  2.5 Retten til berigtigelse
-  2.6 Retten til sletning
-  2.7 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
-  2.8 Retten til dataportabilitet
-  2.9 Retten til indsigelse
-  2.10 Retten til at tilbagekalde samtykke
-  2.11 Retten til at klage
-  2.12 Sletning af data
-  2.13 Sikkerhed

 

Om vores Cookiepolitik:


Vores cookiepolitik gælder kun på Vinstokken.dk. Ved klik på funktioner, der navigerer til andre hjemmesider, har vinstokken ikke ansvar for eller kontrol over hvilke cookies, der anvendes.


 1.1. Hvad er en cookie

En cookie er et digitalt aftryk, der gemmes i din browser. Cookies anvendes i dag på stort set alle websites. Alle websites i EU, der benytter cookies, er forpligtet til at informere om deres brug af cookies i et dokument som dette. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.


1.2. Hvad anvendes cookies til

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. 


1.3. Hvordan slettes cookies

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du til enhver tid slette de cookies, der ligger på din computer. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


1.4. Hvad bruger Vinstokken cookies til

Cookies gør det muligt for Vinstokken at føre statistik over besøgendes brug af hjemmesiden. Vi bruger denne statistik til at gøre hjemmesiden endnu mere brugervenlig, til at præsentere mere relevante produkter og til at målrette annoncer både via Google og andre tredjepartsleverandører. Vinstokkens anvendelse af cookies er alene rettet mod at sikre den absolut bedste brugeroplevelse - herunder adfærdsbaseret målretning af indhold, så vi kan vise de produkter og informationer, der er mest relevante for dig.


1.5. Hvilke cookies bruges

Nedenfor kan du se hvilke cookies, der anvendes af jyskvin.dk og vores samarbejdspartnere.

  

Google Analytics

Tjenesten udbydes af Google og benyttes til at indsamle anonym statistik over brugernes besøg på Vinstokken.dk. Google Analytics benytter cookies til at genkende computeren, når Vinstokken.dk besøges gentagne gange. Denne anonyme statistik lagres på Googles servere og indeholder ingen personfølsomme oplysninger. 

  

Mailchimp

Disse cookies bruges til at kunne lave pop-ups, som bl.a. anvendes til tilmelding af nyhedsbreve og konkurrencer. Desuden anvendes de også til at levere særlige budskaber på Vinstokken.dk

 

Tredjeparter

Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart. Cookies, der anvendes af tredjepart, bruges udelukkende til at føre statistik, effektmåling samt til at vise produktannoncer i tredjeparters annonce-netværk.
 

Interne cookies: 

Disse bruges til at styre en række funktionaliteter på Vinstokken.dk. Der anvendes en række af interne cookies, som sikrer, at jyskvin.dk kan fungere. Dette omhandler cookies, der bruges til at holde styr på hvilke produkter man har i kurv, der holder styr på hvilken valuta, som bruges på webshoppen, der husker, at brugeren har sagt ja til cookies, der holder styr på hvilket sprog shoppen skal vises i, og cookies der bruges til at binde brugeren til server-side session data.
 

Herudover anvendes cookies til at registrere om diverse pop-ups tidligere er blevet lukket, så de ikke vises igen til besøgende, der har fravalgt disse. Vælger du helt at slette dine cookies kan du således risikere at få sådanne pop-ups vist igen ved et senere besøg.

Ligeledes bruger vi cookies til at gemme informationer fra din indkøbskurv. Skulle du på et senere tidspunkt forsætte et afbrudt køb, gemmes indholdet af din indkøbskurv i en cookie, så du kan vende tilbage til den bestilling, du var i gang med.

Der gemmes eller registreres ingen følsomme betalingsoplysninger i cookies eller på anden vis.

 

 

Om persondatapolitik:

 

Denne persondatapolitik beskriver hvordan Vinstokken indsamler og behandler persondata.

Politikken gælder for de oplysninger som du selv afgiver og dem som vi indsamler her på siden. Den gælder også for de data vi indsamler via trejdepartsværktøjer. Vinstokken er dataansvarlig for persondataoplysninger indsamlet på hjemmesiden og via trejdepartværktøjer.
Indsamling af data, formål og lovhjemmel: Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om din brug af den. F.eks. hvilken browser du bruger, din IP-adresse og hvilke søgninger du har foretaget på hjemmesiden. Grunden til at indsamle disse oplysninger er at optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden. Desuden bruger vi oplysningerne til at lave målrettet markedsføring bl.a. via retargeting på Google og Facebook. Behandling af denne data er afgørende for at vi kan forbedre vores hjemmeside ud fra et kvalificeret grundlag og for at vi gøre vores markedsføring så relevant som muligt. 

 

2.1 Lovgrundlaget for denne behandling finder vi i Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f. 

Når du køber varer på vores hjemmeside eller kommunikerer med os indsamler vi de oplysninger, du selv  angiver. fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber samt ønsker til levering. Formålet med denne indsamling er at vi kan levere de varer du har bestilt, informere om din levering, og slå dig op i vores system i forbindelse med spørgsmål og reklamation. Vi opbevarer dine data i 5 år for at kunne overholde kravene i bogføringsloven. 

 

2.2 Lovsgrundlaget for behandlingen er Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler vi din e-mailadresse og navn. Vi indsamler disse data for at kunne sende nyhedsbreve til dig. 

 

2.3 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.  Indsamling af data, formål og lovhjemmel. Dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, info om bestilte varer og leveringsønsker videregives til Expressen Herning, som distribuerer vores varer. Desuden deles disse data med Pakkelabels.dk, der der generere pakkelabels og sender oplysninger videre til Xpressen Herning. 

Dine persondata kan videregives til eksterne virksomheder, der behandler data på vores vegne. Vi deler data med virksomheder til forbedring af hjemmesiden, målrettet markedsføring og kundekommunikation. Disse virksomheder er databehandlere og behandler data på vegne af os. Vi har indgået databehandleraftaler med alle virksomheder, der behandler data for os. Fire af disse databehandlere, Google LLC, Facebook, Mailchimp og Zendesk Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

 

2.4 Indsigtsretten: Du har altid ret til at få indblik i hvilke data vi har registeret om dig, hvorfor denne registering finder sted, deling af oplysninger med databehandlere samt hvorfra oplysningerne stammer. Hvis du ønsker en kopi af de persondata vi er dataansvarlige for, skal du sende en skriftlig anmodnng til mail@dengronneasparges.dk. Du kan blive bedt om at dokumetere din identitet inden oplysninger udleveres. 

 

2.5 Retten til berigtigelse: Du har ret til at få rettet fejlagtige oplysninger vi måtte have om dig. Hvis du bliver opmærksom på fejlagtige oplysninger bedes du skrive til os på mail@dengroenneasparges.dk

 

2.6 Retten til sletning: Du har ret til at få dine oplysninger, hvis vi ikke har et andet retsgrundlag til at forsætte behandlingen. Hvis behandling af dine oplysninger er nødvendig for at opretholde retslige forpligtelser er vi ikke forpligtiget til at slette data. Hvis du er abonnemt kan vi kun slette de data, som ikke omhandler levering og faktuering, for at kunne opretholde et kundeforhold. 

 

2.7 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring: Du har i i nogle tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring.

 

2.8 Retten til dataportabilitet: Du har i nogle tilfælde ret til at af få data, som du har givet os udleveret i et letforståeligt, almindelig anvendt og maskinlæsbart format. Opslysninger som du kan overføre til en anden dataansvarlig. 

 

2.9 Retten til indsigelse: Du kan altid gøre indsigelse mod behandling af data, som vi bruger til at målrette markedsføring. Du har også ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

 

2.10 Retten til at tilbagekalde samtykke: Du har altid ret til at tilbagekalde et samtykke du har givet os til behandlig af dine persondata. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke kan du skrive til os på mail@dengroenneasparges.dk

 

2.11 Retten til at klage: Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine persondata. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

2.12 Sletning af data: Data indsamlet om din brug af vores hjemmeside, slettes når du ikke har benyttet vores hjemmeside i 24 måneder Data som du har givet ifm. tilmelding til nyhedsbrev slettes når du afmelder dig nyhedsbrevet Data som du giver os ifm. køb på vores hjemmeside bliver slettet efter 5 år. Data kan dog bevares i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for det.

 

2.13 Sikkerhed: Vores virksomhed gennemfører løbende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at data tilintetgøres, forsvinder, ændres og mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.  Det er kun medarbejdere, der har behov for at få adgang til dine data, der har adgang til dem.

 

Vinstokken (Den Grønne Asparges ApS) er dataansvarlig for de persondata, som indsamles her på siden.

Har du spørgsmål eller bemærkninger til vores persondatapoltik, så er du meget velkommen til at kontakte os. 


Vinstokken.dk & Den Grønne Asparges

Michael Drewsen Vej 12

8270 Højbjerg

Tlf. nr.: 7876 8585
E-mail: mail@vinstokken.dk
CVR-nummer: 33641834