Vin til julemiddagen

 

Vælg den rigtige julevin til årets store aften

Når man skal vælge den bedste vin til julemaden og årets store aften er der forskellige faktorer som spiller ind. Udfordringen er altid stor, når man skal vælge en god julevin til den fede danske julemad. Når du skal finde den bedste julevin skal du nemlig tage højde for mange faktorer, så som syre, sødme, salt og fedme.

 

Skal du f.eks finde e god julevin til and giver det rigtig god mening at finde en vin med en vis sødme, høj alkoholprocent og en vis fadlagring, der dog ikke må være for dominerende. Vi er specialister i spansk julevin og vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde god vin til julemaden. Besøg din online vinhandel med de bedste spanske vine samlet på et sted og kontakt os hvis du har brug for vores hjælp til at finde årets julevin. Vi har f.eks et stort udvalg spansk hvidvin, spansk rødvin, spansk rosevin, spansk mousserende vin og spansk dessertvin.

 

Vi importerer de spanske vine direkte fra vores spanske samarbejdspartnere og har et stort udvalg af særligt udvalgte spanske vindistrikter og vinområder i vores vinsortiment. Vi kender vores leverandører og vinbønder personligt og elsker selv virkelig god spansk vin. 

 

Vin til julemiddagen

Vi har valgt 4 af de bedste rødvin til julemad. De følgende rødvine er alle kvalitetsvine og virkelig god spansk rødvin. Vælg lige fra den prisvenlige Rhodes vin, til en lækker topvin fra fra Ribera del Duero. Alle 4 spanske rødvine kan du købe online. 

 

 

Rhodes, Empordá 

FØRPRIS 149 kr. pr. flaske

NU KUN 119 kr. pr. flaske v/køb af 6 stk. 

Garnacha druen er den dominerende drue i blendet her og giver frugt og sødme til denne Crianza. "Rhodes" har 11 mdr. på fad og fadet mærkes også tilsvarende, men uden at dominere. Farve af mørke bær. En duft af mineraler, frugt, krydderier og chokolade. Vin fra det lille spændende område Empordá i det nord-østlige Spanien. En skøn vin til julemad

 

Køb spansk vin online her

 

Vall Por, Priorat

FØRPRIS 199 kr. pr. flaske

NU KUN 179 kr. pr. flaske v/køb af 6 stk. 

Vinen lagres på både amerikanske og franske ege barriques i 12 måneder. Klassisk for Priorat er den domineret af Garnacha & Carineña druen. Dette resulterer i en vin med krop og fylde, men også meget elegant vin. Syren i vinen balancer perfekt de tunge tanniner og man får her en vin med karakteristisk smag af modne mørke bær. En virkelig lækker vin til julemad

 

Køb spansk vin online her

 

Lo Bancal de Garnatxa, Priorat

FØRPRIS 199 kr. pr. flaske

NU KUN 159 kr. pr. flaske v/køb af 6 stk. 

Druerne er dyrket på sin egen terasse i Priorat. Lo Bancal betyder "terasse". I modsætning til mange andre Priorat vine er her ikke tale om en blend af druer, men udelukkende Garnacha druen er anvendt. Stilen er ungdommelig, frugtig og frisk, men stadig med Priorat-præg og en kort fadlagring. Den er usædvanligt saftig og frugtig, men samtidig er den fyldt med power og nuancer. En super lækker og velsmagende vin til julemaden. 

Køb spansk vin online her

 

Etiqueta Blanca, Ribera Del Duero

FØRPRIS 299 kr. pr. flaske

NU KUN 269 kr. pr. flaske v/køb af 6 stk. 

Ribera del Duero vin i højeste klasse. Denne crianza har ligget 12 mdr. på franske og amerikanske fade. I næsen intense mørke frugter som blommer, hindbær, kirsebær og blåbær. Dernæst krydderier, muskatnød, nellike, laurbær, karamel, kaffe og tobak. De første smagsnuancer giver en let sødme og blødhed, men giv den tid - herefter et sandt bombardement af smag. En rødvin til julemad som er virkelig lækker

Køb spansk vin online her

Julekurve og Vingaver

Vi har gavekurv med spanske vine, chokolade fra Kathrine Andersen og lækre delikatesser. Vinene i gavekurve og vinkasser er fra Spanien, som Vinstokken selv importerer direkte fra vinbonden. Vi pakker selv alle gavekurve og vinkasser og priserne er inkl. emballage og indpakning. Se hele det store udvalg herunder.