Vin til julemiddagen

 

Vælg den rigtige julevin til årets store aften

Når man skal vælge den bedste vin til julemaden og årets store aften er der forskellige faktorer som spiller ind. Udfordringen er altid stor, når man skal vælge en god julevin til den fede danske julemad. Når du skal finde den bedste julevin skal du nemlig tage højde for mange faktorer, så som syre, sødme, salt og fedme.

 

 

Skal du f.eks finde e god julevin til and giver det rigtig god mening at finde en vin med en vis sødme, høj alkoholprocent og en vis fadlagring, der dog ikke må være for dominerende. Vi er specialister i spansk julevin og vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde god vin til julemaden. Besøg din online vinhandel med de bedste spanske vine samlet på et sted og kontakt os hvis du har brug for vores hjælp til at finde årets julevin. Vi har f.eks et stort udvalg spansk hvidvin, spansk rødvin, spansk rosevin, spansk mousserende vin og spansk dessertvin.

 

Vi importerer de spanske vine direkte fra vores spanske samarbejdspartnere og har et stort udvalg af særligt udvalgte spanske vindistrikter og vinområder i vores vinsortiment. Vi kender vores leverandører og vinbønder personligt og elsker selv virkelig god spansk vin. 

 

Vin til julemiddagen

Vi har valgt 4 af de bedste rødvin til julemad. De følgende rødvine er alle kvalitetsvine og virkelig god spansk rødvin. Vælg lige fra den prisvenlige Rhodes vin, til to lækre topvin fra Montsant og Bodega Viñaguareña. Alle 4 spanske rødvine kan du købe online. 

 

Rhodes

FØRPRIS 149 kr. pr. flaske

JULEPRIS NU KUN 119 kr. pr. flaske v/køb af 6 stk. 

 

Perfekt drueblend til julemaden! Cariñeña, Garnacha og Syrah drueblendet sammen med 11 mdr. på fade, klarer syre, sødme og fedme fra julemaden. Fadlagringen dominerer ikke, men danner en perfekt bund sammen med intens smag af mørke frugter, sødme og lidt syre. Farve af mørke bær og duft af mineraler, frugt, krydderier og chokolade. Vin fra det lille spændende område Empordá i det nord-østlige Spanien. 

 

Køb spansk vin online her

 

Munia Especial

FØRPRIS 269 kr. pr. flaske

JULEPRIS NU KUN 189 kr. pr. flaske v/køb af 6 stk. 

 

En Vinstokken klassiker. En af vore bedst sælgende vine gennem 5 år.  En feinschmecker julevin, til dem der ønsker ekstra fylde og kraft. Et Toro monster lavet på over 100 år gamle vinstokke. Munia Espeical har en flot og dyb rubinrød farve med et lilla skær. Duften er ufattelig intens og kompleks og har virkelig fået meget dybde fra den lange lagring med noter af mørke bær, læder, figner, cedertræ og tobak. Når man smager vinen, fornemmer man hurtigt de tydelige tanniner, men også en overvældende fyldig frugtsmag, som giver rødvinen struktur. Ud over mørk frugt, går man på smagsopdagelse i et væld af nuancer som, læder, ristet kaffe og tobak. En sand Chesterfield oplevelse. 

 

Køb spansk vin online her

 

Munia Roble

FØRPRIS 129 kr. pr. flaske

JULEPRIS NU KUN 89 kr. pr. flaske v/køb af 6 stk. 

 

Lige tildelt 95 Decanter points. Lillebror til Munia Especial. Et fremragende og prisvenligt alternativ til de dyrere vine, der sagtens kan hamle op med julemaden. Smagen er er frugtig, frisk og med en let syre. Man får klare smagsnuancer af ristet kaffe og kanel som kombineres med en god mængde tannin. Vinen har en rigtig fin dybde og med en god modenhed, som er god til både rødt og hvidt kød, til cremede pastaretter og til gode oste, men som helt sikkert også er værd at nyde for sig selv.

 

Køb spansk vin online her

 

Traca i Mocador Negre

FØRPRIS 209 kr. pr. flaske

JULEPRIS NU KUN 179 kr. pr. flaske v/køb af 6 stk. 

 

Vivino 4,1 point for vores årgang 2015. Tankerne går mod Priorats notoriske vine, når man nyder denne rødvin - Traca i Mocador - fra Montsant, der omkranser Priorat. Mindre kendt D.O., men med ligheder og ikke mindst med vine i en mere prisvenlig katagori. Huset har begået et lille mesterværk med dette blend af typiske druer fra området koblet med mere klassiske druetyper. Sødme fra garnache og merlot og krydrede noter fra Sirah og frugten fra Cabernet Sauvignon på en diskret fadbund, går hånd i hånd med skifer jordbund og mineralitet

 

Køb spansk vin online her

 

Julekurve og Vingaver

Vi har gavekurv med spanske vine, chokolade fra Kathrine Andersen og lækre delikatesser. Vinene i gavekurve og vinkasser er fra Spanien, som Vinstokken selv importerer direkte fra vinbonden. Vi pakker selv alle gavekurve og vinkasser og priserne er inkl. emballage og indpakning. Se dele af vores store udvalg herunder.